Rijles door een gedreven en bedreven rij-coach!!
Autorijden is leuk, het is geen ‘heilig moeten’, dat is de visie van Rijschool Kluvers. Wij willen dat enthousiasme over autorijden, de vrijheid hebben om te kunnen gaan en staan waar je wilt, graag op jou overbrengen. Daarnaast zijn we er om van jou een goede chauffeur te maken die een sociale rijstijl heeft, de regels kent en goed op onverwachte situaties kan anticiperen.

Jouw rol als verkeersdeelnemer is belangrijk
Je bent niet alleen op de weg. Je hebt te maken met andere weggebruikers. Auto’s, maar ook fietsers, voetgangers, trams, vrachtwagens en nog veel meer. Rijschool Kluvers leert je om een dusdanige rijstijl aan te houden dat je een weggebruiker wordt waar mensen respect voor hebben.

Individuele aandacht door kleinschaligheid
Rijschool Kluvers is maar een kleine rijschool. Dat is een bewuste keuze. Daardoor kennen we onze leerlingen en kunnen we goed inspelen op de persoonlijke situatie. Zijn er dingen waar je moeite mee hebt? Dan worden die extra geoefend. Constateren we dat je een wat al te vrije stijl van rijden aan het ontwikkelen bent? Dan sturen we je daarin bij, om te voorkomen dat je juist op dat punt zakt als je het rijexamen voor het rijbewijs B gaat afleggen.

Autorijden met oog voor het milieu
Autorijden belast het milieu. Dat is een feit waar we mee moeten dealen. Daarom leert Rijschool Kluvers je tijdens je rijlessen voor het rijbewijs B om economisch zo zuinig mogelijk te rijden. Het moet, als je straks zelf de weg op gaat, een sport worden om bij het tanken de conclusie te kunnen trekken dat je wéér zuiniger hebt gereden dan bij de vorige tankbeurt. Dan is onze missie geslaagd.

Examen wordt aangevraagd bij bewezen rijvaardigheid
We willen de kans dat je slaagt voor het rijexamen B zo groot mogelijk maken. Daarom vinden wij bij Rijschool Kluvers het niet zinvol om een rijexamen aan te vragen als we samen met jou tot de conclusie komen dat je rijvaardigheid nog niet voldoende is. De kans dat je dan zakt voor de rijproef is groot en dat is zonde van de investering van tijd en vooral geld. Pas als jij er klaar voor bent gaan we het examen aanvragen.

Rijschool Kluvers biedt rijlessen op maat!!
Iedere leerling is anders. Daar willen we bij Rij-coach zo goed mogelijk op inspelen. Ben je onzeker achter het stuur, vind je op de snelweg rijden spannend, of juist de smalle straten in de bebouwde kom? We pikken jouw zwakke punten eruit en gaan daar extra op trainen. We bieden rijles op maat en geven daarbij extra aandacht aan zaken die je lastig vindt. Wij geloven niet dat vrouwen niet achteruit kunnen inparkeren, wij geloven erin dat iedereen dat kan leren. En wij geloven dat jonge knullen achter het stuur ook een goede rijstijl kunnen aanleren zonder dat ze een hoofdrol krijgen in Wegmisbruikers of een vergelijkbaar programma. Dat is rijles op maat bij Rijschool Kluvers!

Faalangst? Examenvrees? Samen gaan we hier de strijd mee aan
Niet iedereen legt het rijexamen voor het rijbewijs B af met de spreekwoordelijke twee vingers in de neus. Als jij last hebt van faalangst of de dag van je examen zo gespannen bent dat je zelfs de basisprincipes vergeten lijkt te zijn, dan gaan we daar samen wat aan doen. Bij Rijschool Kluvers is examenvrees en faalangst gewoon bespreekbaar. Zie je als een berg op tegen het examen? Lig je al dagen voordat het zover is wakker? Meld het ons en we zorgen voor de best mogelijke voorbereiding om ervoor te zorgen dat je slaagt en daarna veilig de weg op kunt.

Rijschool Zwolle-Wezep-Hattem